Teamwork makes the dream work

Onze partners

Mensen die hun potentieel willen ontsluiten, die het beste van zichzelf willen geven (zoals zakelijk als privé), weten dat ze niet alles alleen kunnen. Die kennen het belang van een goed team om zich heen. Binnen Inner Athlete werken we samen in zo’n team van experts, trainers en organisaties.

Netwerk van experts gespecialiseerd in het creëren van een voedende omgeving voor topprestaties. Richt zich op organisatieadvies, leiderschapsontwikkeling en alliantiemanagement.

Host van het Inner Athlete programma. Voorbeeld van een omgeving waar je de energie voelt, een plek waar je je zonder twijfel laat meeslepen door de inspiratie en kracht van sport.
Henk Jan Koershuis is expert op het gebied van voeding. Gepassioneerd als het gaat om gezondheid, voeding en het leveren van topprestaties. Leeft bij het credo “Goed is niet goed genoeg, als je beter kunt zijn.”

Marathon-icoon, Neerlands beste. Zilver op de Olympische spelen en Europees kampioen twee jaar later. Bevlogen en stellig als het gaat om hoe te sporten voor gezondheid, fitheid en presteren. Een voorbeeld.

Olympisch atleet, op weg van Rio 2016 naar Tokyo 2020. Weet wat je moet doen en laten om je potentieel te ontsluiten en te werken aan grootse doelen. Deelt haar kennis en ervaring graag met jou.

Wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van hartslagmeting en technologische innovaties. Helpt je begrijpen wat je lichaam je vertelt en vergroot zo de effectiviteit van hoe jij je energie managet en uitbreidt.

Creatieve perfectionisten die de wereld kennis laten maken met Inner Athlete. Authentiek, fris en resultaatgericht. Heerlijk. Verantwoordelijk voor marketing en communicatie binnen het team.