Maximale energie!

Verslag editie #3

Het geheim…

Ons werk is zo geheim, we weten soms zelf niet eens hoe we het doen! En dan schrikken we van het grote effect van het Inner Athlete Programma.

Als deelnemers hun potentieel voor het grijpen hebben, anders naar zichzelf gaan kijken en het meer gaan benutten.
En als zij dan dat potentieel aanwenden om hun prestaties te maximaliseren, dan zijn ze ineens tot veel meer in staat dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Met kleine en soms grote koerscorrecties bij of in zichzelf hebben ze ineens veel meer impact op hun omgeving en de mensen daarbinnen.

Nu is ons Inner Athlete Programma geenszins geheim of geheimzinnig, het is een sterke combinatie van al-oude wetenschappen over energie in combinatie met moderne inzichten rondom persoonlijke ontwikkeling.
Vanuit de overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling altijd vooraf gaat aan team- en organisatieontwikkeling.

Het programma start in een omgeving die uitnodigend is om je potentieel te ontdekken, benutten en in te zetten om maximaal te presteren. Als je als deelnemer op Papendal werkt, voel je de energie ‘gewoon’. Niet dat het zo ‘gewoon’ is…maar Inner Athlete op Papendal klopt ‘gewoon’.

12, 13 en 14 juni heeft wederom een mooie groep mensen genoten van een prachtig Inner Athlete Programma op Papendal.


Het was voor de deelnemers toch ook afzien. Deels omdat we gedurende deze dagen veel van ze vragen, maar ook omdat je als deelnemer ‘ineens’ drie dagen de tijd hebt om te werken aan je eigen ontwikkeling. Luxe? Helemaal niet. We hebben deze tijd voor onszelf, geregeld, hard nodig.

Afgesloten van de buitenwereld en trainen op vier dimensies leidt tot veel zelfinzicht. Vaak zijn dat mooie inzichten, maar zeker ook confronterend.

Het is als performance coaches gaaf om te zien wanneer deelnemers ‘ineens’ hun missie kraakhelder hebben. En gedurende de Zoladz test op de atletiekbaan te zien hoe iemand normaliter traint en met enkele gerichte aanwijzingen leert hoe hij/zij veel effectiever kan werken aan zijn/haar basis-conditie. En te zien hoe deelnemers erachter komen dat op het gebied van voeding er nog een wereld te ontdekken valt. Maar ja, ook voor voeding geldt… pas als de peer rijp is, valt zij! En het is genieten om te zien dat een kraakheldere missie leidt tot kleine en soms grote koerscorrecties.

En nu het 90 dagen programma… er wordt hard gewerkt aan de trainingsmissie, de koerscorrecties en nieuw aan te leren rituelen.

Volg ons de komende 90 dagen, want de resultaten zijn geen geheim!