inspiratie, dynamiek en bezinning

Verslag editie #2

Na de introductie, vond deze week wederom een Inner Athlete Training plaats.

Ook dit keer weer een co-creatie van een fantastische groep deelnemers, experts en performance coaches. Nationaal Sportcentrum Papendal toonde zich, letterlijk en figuurlijk, weer een voedende omgeving voor een programma vol inspiratie, dynamiek en bezinning. Een programma dat inzoomt op de relatie tussen performance en de verschillende dimensies van energie.

Nieuw dit keer was de bijdrage van Aikido-leraar Marcel Slomp. Door zijn unieke bijdrage en vertaling van Oosterse krijgskunst naar de dagelijkse praktijk ervaren deelnemers letterlijk de verbinding tussen de fysieke en andere dimensies van energie. Waarom deze benadering? Omdat energie het fundament is van topprestaties. Organisaties vragen topprestaties van medewerkers (as they should!) en deelnemers aan de Inner Athlete Training verlangen ook topprestaties van zichzelf. Niet alleen op het werk, maar op alle terreinen die er voor hen toe doen.

De Inner Athlete Training leert ze hiertoe te trainen als een atleet. En wat ontzettend gaaf om dan een samenwerking te zien ontstaan tussen gedreven, geïnspireerde deelnemers, marathon-icoon Gerard Nijboer, voedingsspecialist Henk-Jan Koershuis, Jeroen Schenk (specialist van Polar Nederland), Aikido-leraar Marcel Slomp en performance coaches Arjen Mol en Michel Lamtink.

Teamwork makes the dream work!