Het vermogen om maximaal te presteren!

Over het programma

Inner Athlete is een persoonlijk leiderschaps programma voor ondernemers, leiders, managers en professionals gericht op duurzaam presteren. Zowel zakelijk als privé!

Dit baanbrekende programma waarin de wetenschappen psychologie, inspanningsfysiologie en voeding en organisatiekunde geïntegreerd zijn, helpt individuen te transformeren naar constante hoge prestaties.

Het Inner Athlete Programma is een intensief programma van 2,5 dag op Papendal en wordt opgevolgd door een 90 dagen programma. Het is ontworpen om sustainable high performance teams en individuen te ontwikkelen.

Uniek door de integrale benadering ­(fysiek, emotioneel, mentaal en ­spiritueel) van persoonlijke ontwikkeling en prestatieverbetering. Deelnemers leren te trainen als een top atleet, als een Inner Athlete, om hun energie te uit te breiden en alle vier dimensies (lichaam, hart, geest en ziel) te verbinden.

Je werkt met o.a. Gerard Nijboer, ­Andrea Deelstra en Henk Jan Koershuis, experts die gespecialiseerd zijn in psychologie, voeding en inspanningsfysiologie. Hun doel: Inner Athletes helpen productiever en effectiever te laten presteren onder verandering en druk, zonder afbreuk te doen aan hun persoonlijke gezondheid en geluk.

“Het programma heeft me meer gebracht op het gebied van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen dan ik ooit verwacht had.”

Maarten de Boer Group Finance
Director Barentz International B.V.

Inner Athlete
Self-Assessment

Integraal onderdeel van het Inner Athlete Programma is een self-­assessment die je in de voor­bereiding op het intensieve programma op Papendal én na afloop van het 90 dagen programma invult.

Dit bestaat uit vragenlijsten die onder meer leiden tot een Persoonlijk Inner Athlete profiel. Het assessment is bedoeld als
(nul-)meting en het profiel als bron voor een eerlijke zelf-evaluatie.

Een realistisch zelfbeeld ten aanzien van waar je nu staat op alle vier dimensies is van belang om te ­identificeren en confronteren wat je in de weg staat om je potentieel te activeren en prestaties te maximeren.